Musepack Forums  

Go Back   Musepack Forums > Main > MPC for UNIX

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02 July 2005, 04:53 am   #1
ugly
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3
Default xmms-musepack 1.2 RC1 not displaying characters with umlauts

When I add characters that use an umlaut or other unusual character (unicode?) to the APETAG of a MPC, the full field isn't displayed in the playlist. It is displayed in MP3s, so it seems to be a xmms-musepack specific problem. The tags were manually set using the xmms-musepack apetag editor.

I'm using XMMS 1.2.10+cvs20050209-2 (Debian sarge) with xmms-musepack plugin 1.2 RC1.

A screenshot of the problem showing the full tag as output by the 'apetag' utility, and the "cut off" tag in the XMMS playlist: here (edit: replaced with link for users with limited connection)
ugly is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to install musepack on Fedora Core 4 with xmms? someuser77 MPC for UNIX 1 09 December 2005 06:03 pm
Using XMMS with musepack superk MPC for UNIX 3 07 September 2004 05:54 pm


All times are GMT. The time now is 01:46 pm.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 2
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.