Musepack Forums  

Go Back   Musepack Forums > Main > MPC for Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 27 November 2006, 07:07 pm   #1
morke
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
Default APEv2 tag to MPC using EAC

Hello,
I have just started using MPC and encountered a problem with the tagging.
I use Exact Audio Copy using latest MPC encoder 1.16 (as suggested).
I am using these parameters:

--quality 6 --xlevel --ape2 --artist "%a" --title "%t" --album "%g" --year "%y" --track "%n" --genre "%m" %s

The problem is I don't get the tags.
What I get instead is (using foobar2000, JetAudio)
<start Quote>

Title: %t
Artist: %a
Album: %g

<end quote>
and so on..
I tried searching the forums but couldn't find anything to match this.
What am I doing wrong?

Thanks,
morke is offline   Reply With Quote
Old 27 November 2006, 09:38 pm   #2
Shy
Admin
 
Shy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 372
Default

Hi morke.
To make sure, in EAC's compression options, the "user defined encoder" option should be selected and not "MPC encoder" which is outdated (the author should update it). Make sure ID3 tagging is disabled.
Shy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
defined APE tag keys/frames Prodoc Tech 5 31 January 2009 05:47 am
My return to using MPC... Gow General 11 01 July 2006 01:02 am
tag mpc winamp5 carnut MPC for Windows 3 08 January 2006 07:50 pm
low level clicks and noise davidm General 20 29 June 2005 09:05 am
EAC and mpc uhhman MPC for Windows 5 03 November 2004 10:52 am


All times are GMT. The time now is 02:05 pm.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 2
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.